Bewindvoering Zaanstad e.o.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.

Missie en kernwaarden

Onze missie is het bijdragen aan het scheppen van financiële rust in het leven van onze cliënten zodat zij zich weer kunnen concentreren op andere aspecten in hun leven.  

Onze kernwaarden worden in ons logo gesymboliseerd door het klavertjevier. Het vinden van een klavertjevier is een betrekkelijke zeldzaamheid en wordt beschouwd als een geluksbrenger. Elk deelblad betekent iets: 1. Hoop 2. Vertrouwen 3. Liefde 4. Geluk. Deze vier pijlers zijn terug te vinden in onze kernwaarden:

BETROKKEN: wij zijn geïnteresseerd in onze cliënten. Door goed naar hen te luisteren weten wij wat belangrijk is in hun leven en daardoor kunnen wij hen weer financiële hoop geven.    

BETROUWBAAR: wij zijn open en eerlijk in ons werk. Wij geven onze cliënten duidelijkheid en vertrouwen. Hiermee proberen wij hen een realistisch vooruitzicht te geven en teleurstellingen te voorkomen.  

DAADKRACHTIG: wij bijten ons vast in elk dossier. Dit kunnen wij doen vanwege onze liefde en passie voor het vak. Zo lossen wij financiële problemen op en geven wij onze cliënten financiële rust. 

RUIMDENKEND: wij werken zonder vooroordelen en denken met onze cliënten mee. Met onze creativiteit en praktisch handelen is er vaak een passende financiële oplossing mogelijk. Hiermee proberen wij onze bijdrage te leveren aan een gelukkiger bestaan van onze cliënten.

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel, App of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. | KvK 90570863 | BTW nummer NL865367863B01                                                         Webdesign: Mettes Media 2021