Kwaliteit en continuïteit

Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. is sinds 10 juli 2008 een volwaardig lid van HORUS, de maatschappelijk georiënteerde branchevereniging voor professionele bewindvoerders én een door het Landelijke Kwaliteitsbureau CBM van de Rechtbank gehonoreerd bewindvoerderskantoor.  

Jaarlijks controleren zowel de Rechtbank als HORUS de kwaliteit en continuïteit van ons bedrijf. Om de continuïteit te kunnen blijven handhaven dienen wij jaarlijks aan te tonen dat wij voldoen aan de gestelde wettelijke kwaliteitseisen. Jaarlijks vindt er een audit plaats door een externe accountant waarin onze kwaliteit, integriteit, handelingsbekwaamheid en continuïteit wordt gecontroleerd.

Een van de kwaliteitseisen is het aantonen van de jaarlijkse scholingsverplichting. Ons vak is constant in ontwikkeling en daarom houden wij onze kennis up-to-date door ons blijvend te verbeteren in ons vak. Wij vergaren onze kennis door het volgen van opleidingen en trainingen en wij volgen de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Zo blijven wij voldoen aan de kwaliteitseisen die de Wet aan ons als bewindvoerder stelt. 

Tevens zijn wij aangesloten bij de door Horus opgerichte Stichting Financieel Toezicht Inkomensbeheer (SFTI). Deze stichting heeft een collectieve vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te kunnen bemiddelen bij het openen van betaal- en/of spaarrekeningen en elektronisch geld. De AFM houdt toezicht op de financiële markten. Door dit toezicht kunt u er op vertrouwen dat onze financiële dienstverlening voldoet aan een duidelijke en eerlijke manier van werken.   

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel, App of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. | KvK 90570863 | BTW nummer NL865367863B01                                                         Webdesign: Mettes Media 2021