Bewindvoering Zaanstad e.o.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.

Hun verhaal, onze zorg

Ik ben in 2014 hier terecht gekomen na hele slechte ervaringen met mijn vorige bewindvoerder. Ik heb hier t/m 2019 onder bewind gestaan. Ondanks dat ik zelf af en toe wat opstandig ben geweest, hebben deze mensen altijd het beste met mij voor gehad. En ben ik achteraf gaan inzien dat hun voor mij echt super werk heb geleverd. Schulden afbetaald, met een schone lei begonnen, en een leuk spaarpotje opgebouwd. En zelfs bijna 2 jaar na beëindiging van het bewind staan ze altijd voor mij klaar als ik een vraag heb. Ik raad deze bewindvoerders zeker aan, en ben ze nog altijd dankbaar voor wat ze voor mij hebben gedaan!”

Boy, juli 2021

“Bij deze wil ik Bewindvoering Zaanstad echt een enorm compliment geven. Ik heb de afgelopen 4 jaar dat ik onder bewind stond echt een fantastische begeleiding en steun gehad. Vooral Youri Staphorst, Cynthia van Loevesijn en Martijn van Loevesijn wil ik bedanken. Het waren best moeilijke en zware jaren maar ben perfect door deze periode gegaan. Nogmaals dank ik jullie allen en nu kan ik zonder zorgen aan mijn nieuwe begin beginnen.”

Eric Visch, juni 2021

“Zooooooooo yeaaah dames dames. Onze samenwerking loopt ten einde. En wat zal ik jullie missen. Ik had nooit gedacht toen ik dit traject met jullie aan ging dat ik dit ooit zou zeggen. Dat ik zo openlijk erover durf te schrijven , dat ik een traject met jullie ben aangegaan. Ook vanuit mijn positie nu als ervaringsdeskundige, vind ik het belangrijk dat mensen weten, dat ze zich niet hoeven te schamen om hulp te zoeken bij moeilijkheden. Dat de horrorverhalen over bewind niet kloppen. Althans niet bij Bewindvoering Zaanstad.
En waarom ik specifiek Bewindvoering Zaanstad aanraad, is al het extra’s erom heen die ze voor mij en de kids gedaan hebben. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik nu officieel schuldvrij ben en ik erna 1,5 jaar uitstap met een aardig zakcentje. En dit mede dankzij jullie !!!!!  soso lobi.”  

Jade Chin, juni 2021

“Sinds 2008 is Bewindvoering Zaanstad mijn steun en toeverlaat geweest in een toen voor mij vervelende periode. Ik had een problematische schuldensituatie en zij hebben mijn schulden opgelost. Drie jaar lang zat ik in de Wsnp en ik heb in die drie jaar geleerd dat ik het ene “financiële” gat niet met het andere kan vullen. Ik wil dat een ieder, die een soortgelijke situatie ondervindt, dit bij zichzelf te berde brengt. Maak je financiële problemen bespreekbaar en schaam je niet. Ik ben nu schuldenvrij en er wordt ook nog eens voor mij gespaard, waardoor ik financiële rust en vrijheid heb. Neem contact op met Bewindvoering Zaanstad. Zij zullen naar je luisteren, je helpen en met een oplossing komen. Ik waardeer dit kantoor met 5 *****.”

B. Zwiers, april 2021

“In 2008 ben ik, Claudia vanwege een verslavingsproblematiek onder bewind gegaan. In 2018 ben ik, Geijm bij Bewindvoering Zaanstad onder bewind gegaan nadat ik was gaan samenwonen met Claudia. Bij mij is er, naast verslavingsproblematiek ook sprake van psychosociale problematiek. Wij zijn beiden onder bewind gekomen met problematische schulden. Deze zijn door Bewindvoering Zaanstad opgelost. Zij sparen nu voor ons waardoor wij jaarlijks wel een paar keer op vakantie kunnen gaan. Wij hebben geen zorgen meer. Wij zijn alle twee heel erg blij met deze bewindvoerder. Hoewel het voor ons in het begin wel moeilijk was om alles uit handen te geven zijn wij enorm blij dat wij voor bewindvoering hebben gekozen. Er is sprake van een fijn persoonlijk contact, openheid en deskundigheid op alle vlakken. Voor elke vraag heeft deze bewindvoerder een antwoord én een oplossing. Wij willen echt nooit meer weg ook al hebben wij nu geen schulden meer.”  

Claudia en Geijm, april 2021

“In 2019, een paar maanden voor de komst van Corona, werd mijn grote droom werkelijkheid: ik startte mijn eigen restaurant. De eerst vier maanden draaide ik goede omzet totdat ik in 2020 mijn deuren moest sluiten vanwege de door de overheid opgelegde Coronamaatregelen. In zo een korte periode had ik geen financiële buffer kunnen opbouwen om de lopende vaste lasten, zonder het hebben van omzet, door te kunnen betalen. De schulden stapelden zich op en ik zag geen uitweg meer. Naast de financiële problemen kreeg ik ook geestelijke problemen: ik zag mijn droom uit elkaar spatten, mijn investering opgaan in rook en voelde mij totaal machteloos. Toen kwam ik in contact met Bewindvoering Zaanstad. Zij hebben ervaring met ondernemers met financiële problemen en hebben mij geholpen om mijn bedrijf te beëindigen en de financiële administratie af te wikkelen. Ik heb nu meer rust: voor mijn schulden wordt momenteel een oplossing gezocht en ik kan mij weer langzaam aan gaan focussen op mijn toekomst. Shokran gazilan Bewindvoering Zaanstad voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen!”

M. Mahmoud, maart 2021

Over het algemeen is het leven niet makkelijker geworden, maar de druk dat ik zelf mijn rekeningen moet betalen is weg. Bewindvoering ontzorgt en geeft mij financiële rust. Ik heb een niet aangeboren hersenletsel doordat ik op mijn 24e een motorongeluk heb gehad. Ik heb toen 10 dagen in coma gelegen en 6 weken in het ziekenhuis. In totaal heb ik ruim 1 jaar moeten revalideren. Door het ongeluk heb ik een hersenstamkneuzing opgelopen. Hierdoor heb ik een chronische slaapstoornis, concentratieproblemen en ben ik vergeetachtig. Ik ben mijn werk kwijtgeraakt omdat ik mij te vaak versliep. Ik heb mij toen zelf voor werk aangemeld bij de Baanstede waar ze rekening houden met mensen zoals ik. Ik werk daar nog steeds. In 2013 ben ik onder bewind gekomen met schulden, achterstanden in mijn vaste lasten. Ik was en ben zelf niet in staat mijn rekeningen op tijd te betalen. Ik vergeet dat gewoon. Bewindvoering Zaanstad heeft mijn schulden kunnen oplossen door middel van betalingsregelingen, ik hoefde gelukkig niet de schuldsanering in. Nu ben ik al een hele lang tijd schuldenvrij en wordt er voor mij gespaard. Ik heb geen financiële problemen en zorgen meer. Ik overleg alles met mijn bewindvoerder en doordat ik in mijn communicatie met haar oprecht en eerlijk ben, is zij dat ook. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig en ik merk wel dat deze bewindvoerder soms iets meer voor mij wil doen dan dat zij eigenlijk verplicht is, zelfs na kantooruren. Ik ben zeer tevreden en wil echt niet meer zonder bewindvoering.

Jelle Nienhuis, februari 2021

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2021 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. | KvK 34292527 | BTW nummer NL8189.33.963.B.01                                                                      Webdesign: Mettes Media