Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.

Hun verhaal, onze zorg

“Zeer goede bewindvoerder! Al jaren onder deze bewindstelling en al jaren zeer tevreden! Goede en vriendelijke communicatie. Alles snel en overzichtelijk inzicht. Zij hebben mij heel erg uit de brand geholpen na een relatiebreuk. Zeer snel kunnen sparen als alleenstaande moeder. Ik ben een en al positief!

Noëlla Valstar, september 2022

“1,5 jaar geleden heb ik mij aangemeld bij Bewindvoering Zaanstad. Het intakegesprek/prooces verliep zeer snel. Nadat ik de eerste afspraak had ik gepland werd er daadkrachtig gehandeld. Mijn papieren werden uitgezocht en er werd een plan voor mij opgeteld. Ik ben zeer te spreken over de service van deze organisatie. Er wordt naar mij geluisterd als persoon en er wordt op een prettige manier zaken gedaan. De zaken zijn goed georganiseerd en ik word altijd vriendelijk te woord gestaan als ik informatie moet inwinnen. Er is naar mijn idee niets negatiefs over deze firma te vermelden.”

Clyde Dinzey, augustus 2022

“13 jaar geleden had ik met jullie kennis gemaakt. In één woord, jullie zijn geweldig voor mij geweest, maar nu wordt het tijd om op eigen benen te gaan staan. Ik had mij geen betere bewindvoerder kunnen wensen.”

Grietje Wijdenes, april 2022

“Professional company. Thank you for your help.”

Mohamed Zakaria, maart 2022

“Woorden schieten mij tekort als ik het moet hebben over mijn tevredenheid omtrent de werkwijze, alles is duidelijk. Hele vriendelijke en oprechte bewindvoerders. Ik zou mij oprecht geen betere ervaring kunnen wensen. Jullie betekenen heel veel voor mij. Ik ben jullie harstikke dankbaar.”

Michaelangelo del Castilho, februari 2022

“Er werken echt Fantastische mensen. Vond de samenwerking super en verwijs mensen ook vaak door naar Bewindvoering Zaanstad. Ik deel mijn ervaringen met hen vaak met anderen. Heb heel veel geleerd en er werd mij geen stro breedte in de weggelegd toen ik stopte. Budgetteren is nu een hobby geworden en het gaat mij goed af ( nog steeds schuldenvrij). Nogmaals bedankt voor jullie ondersteuning. Succes verder en ja mensen: Bewindvoering Zaanstad e.o. is de beste.”

Judith del Castilho, februari 2022

“10 jaar terug begonnen we bij jullie. Wat waren we blij dat we nog geholpen konden worden. Na vele ups en downs zijn we er voor 100 procent uitgekomen. Toch wil ik ook Cynthia een keer in het zonnetje zetten voor wat ze voor ons heeft gedaan. Daarvoor dank. Vorig jaar was een rot jaar voor ons, maar we gaan er weer voor. Wij zijn zo blij dat jullie ons geholpen hebben. Ik raad iedereen Bewindvoering Zaanstad aan. Zij gaan voor 100 procent. Toppers zijn jullie! .”

Charel en Marja Swier, januari 2022

Zeer kundige professionele bewindvoering die financiële rust in mijn leven hebben gecreëerd. Zonder hen was ik er nooit financieel bovenop gekomen. Dus ik ben ze meer dan dankbaar. Mijn huidige bewindvoerder is super aardig en ze houdt nog van Ajax ook. Wat wil ik nog meer. 😃.

Sydney van Esveld, oktober 2021

“Een goede bewindvoerder. Zeer tevreden. Wij, mijn zus en ik, zijn goed geholpen!  Je wordt niet behandeld als een nummer en je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Er is weer rust in ons leven.”

Mostafa en Mahy Farag, september 2021

Ik ben in 2014 hier terecht gekomen na hele slechte ervaringen met mijn vorige bewindvoerder. Ik heb hier t/m 2019 onder bewind gestaan. Ondanks dat ik zelf af en toe wat opstandig ben geweest, hebben deze mensen altijd het beste met mij voor gehad en ben ik achteraf gaan inzien dat zij voor mij echt super werk heb geleverd: schulden afbetaald, met een schone lei begonnen en een leuk spaarpotje opgebouwd. En zelfs bijna 2 jaar na beëindiging van het bewind staan ze altijd nog voor mij klaar als ik een vraag heb. Ik raad deze bewindvoerders zeker aan. Ben ze nog altijd dankbaar voor wat ze voor mij hebben gedaan!”

Boy, juli 2021

“Bij deze wil ik Bewindvoering Zaanstad echt een enorm compliment geven. Ik heb de afgelopen 4 jaar dat ik onder bewind stond echt een fantastische begeleiding en steun gehad. Vooral Youri Staphorst, Cynthia van Loevesijn en Martijn van Loevesijn wil ik bedanken. Het waren best moeilijke en zware jaren maar ben perfect door deze periode gegaan. Nogmaals dank ik jullie allen en nu kan ik zonder zorgen aan mijn nieuwe begin beginnen.”

Eric Visch, juni 2021

“Zooooooooo yeaaah dames dames. Onze samenwerking loopt ten einde. En wat zal ik jullie missen. Ik had nooit gedacht toen ik dit traject met jullie aan ging dat ik dit ooit zou zeggen. Dat ik zo openlijk erover durf te schrijven , dat ik een traject met jullie ben aangegaan. Ook vanuit mijn positie nu als ervaringsdeskundige, vind ik het belangrijk dat mensen weten, dat ze zich niet hoeven te schamen om hulp te zoeken bij moeilijkheden. Dat de horrorverhalen over bewind niet kloppen. Althans niet bij Bewindvoering Zaanstad.
En waarom ik specifiek Bewindvoering Zaanstad aanraad, is al het extra’s erom heen die ze voor mij en de kids gedaan hebben. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik nu officieel schuldvrij ben en ik erna 1,5 jaar uitstap met een aardig zakcentje. En dit mede dankzij jullie !!!!!  soso lobi.”  

Jade Chin, juni 2021

“Sinds 2008 is Bewindvoering Zaanstad mijn steun en toeverlaat geweest in een toen voor mij vervelende periode. Ik had een problematische schuldensituatie en zij hebben mijn schulden opgelost. Drie jaar lang zat ik in de Wsnp en ik heb in die drie jaar geleerd dat ik het ene “financiële” gat niet met het andere kan vullen. Ik wil dat een ieder, die een soortgelijke situatie ondervindt, dit bij zichzelf te berde brengt. Maak je financiële problemen bespreekbaar en schaam je niet. Ik ben nu schuldenvrij en er wordt ook nog eens voor mij gespaard, waardoor ik financiële rust en vrijheid heb. Neem contact op met Bewindvoering Zaanstad. Zij zullen naar je luisteren, je helpen en met een oplossing komen. Ik waardeer dit kantoor met 5 *****.”

B. Zwiers, april 2021

“In 2008 ben ik, Claudia vanwege een verslavingsproblematiek onder bewind gegaan. In 2018 ben ik, Geijm bij Bewindvoering Zaanstad onder bewind gegaan nadat ik was gaan samenwonen met Claudia. Bij mij is er, naast verslavingsproblematiek ook sprake van psychosociale problematiek. Wij zijn beiden onder bewind gekomen met problematische schulden. Deze zijn door Bewindvoering Zaanstad opgelost. Zij sparen nu voor ons waardoor wij jaarlijks wel een paar keer op vakantie kunnen gaan. Wij hebben geen zorgen meer. Wij zijn alle twee heel erg blij met deze bewindvoerder. Hoewel het voor ons in het begin wel moeilijk was om alles uit handen te geven zijn wij enorm blij dat wij voor bewindvoering hebben gekozen. Er is sprake van een fijn persoonlijk contact, openheid en deskundigheid op alle vlakken. Voor elke vraag heeft deze bewindvoerder een antwoord én een oplossing. Wij willen echt nooit meer weg ook al hebben wij nu geen schulden meer.”  

Claudia en Geijm, april 2021

“In 2019, een paar maanden voor de komst van Corona, werd mijn grote droom werkelijkheid: ik startte mijn eigen restaurant. De eerst vier maanden draaide ik goede omzet totdat ik in 2020 mijn deuren moest sluiten vanwege de door de overheid opgelegde Coronamaatregelen. In zo een korte periode had ik geen financiële buffer kunnen opbouwen om de lopende vaste lasten, zonder het hebben van omzet, door te kunnen betalen. De schulden stapelden zich op en ik zag geen uitweg meer. Naast de financiële problemen kreeg ik ook geestelijke problemen: ik zag mijn droom uit elkaar spatten, mijn investering opgaan in rook en voelde mij totaal machteloos. Toen kwam ik in contact met Bewindvoering Zaanstad. Zij hebben ervaring met ondernemers met financiële problemen en hebben mij geholpen om mijn bedrijf te beëindigen en de financiële administratie af te wikkelen. Ik heb nu meer rust: voor mijn schulden wordt momenteel een oplossing gezocht en ik kan mij weer langzaam aan gaan focussen op mijn toekomst. Shokran gazilan Bewindvoering Zaanstad voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan en nog steeds doen!”

M. Mahmoud, maart 2021

Over het algemeen is het leven niet makkelijker geworden, maar de druk dat ik zelf mijn rekeningen moet betalen is weg. Bewindvoering ontzorgt en geeft mij financiële rust. Ik heb een niet aangeboren hersenletsel doordat ik op mijn 24e een motorongeluk heb gehad. Ik heb toen 10 dagen in coma gelegen en 6 weken in het ziekenhuis. In totaal heb ik ruim 1 jaar moeten revalideren. Door het ongeluk heb ik een hersenstamkneuzing opgelopen. Hierdoor heb ik een chronische slaapstoornis, concentratieproblemen en ben ik vergeetachtig. Ik ben mijn werk kwijtgeraakt omdat ik mij te vaak versliep. Ik heb mij toen zelf voor werk aangemeld bij de Baanstede waar ze rekening houden met mensen zoals ik. Ik werk daar nog steeds. In 2013 ben ik onder bewind gekomen met schulden, achterstanden in mijn vaste lasten. Ik was en ben zelf niet in staat mijn rekeningen op tijd te betalen. Ik vergeet dat gewoon. Bewindvoering Zaanstad heeft mijn schulden kunnen oplossen door middel van betalingsregelingen, ik hoefde gelukkig niet de schuldsanering in. Nu ben ik al een hele lang tijd schuldenvrij en wordt er voor mij gespaard. Ik heb geen financiële problemen en zorgen meer. Ik overleg alles met mijn bewindvoerder en doordat ik in mijn communicatie met haar oprecht en eerlijk ben, is zij dat ook. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig en ik merk wel dat deze bewindvoerder soms iets meer voor mij wil doen dan dat zij eigenlijk verplicht is, zelfs na kantooruren. Ik ben zeer tevreden en wil echt niet meer zonder bewindvoering.

Jelle Nienhuis, februari 2021

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel, App of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. | KvK 90570863 | BTW nummer NL865367863B01                                                         Webdesign: Mettes Media 2021