Bewindvoering Zaanstad e.o.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.


Wie zijn wij?


Cynthia van Loevesijn

Mijn naam is Cynthia van Loevesijn. Ik ben oprichtster van Bewindvoering Zaanstad e.o.. Al van jongs af aan was ik bezig met het helpen en adviseren van mensen op financieel gebied. Zo hielp ik mijn familie, vrienden en buren met hun administratie en belastingen. Ook adviseerde ik hen op het gebied van financiële vraagstukken zoals uitkeringen, spaarvormen, het oplossen van schulden of het starten van een eigen bedrijf.  

Na het afronden van mijn HBO-opleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie ging ik werken als accountant. Ik haalde echter weinig voldoening uit dit werk. Ik wilde het werken met cijfers combineren met het meer maatschappelijker en socialer inzetten voor mijn medemens. Ik behaalde mijn HBO-opleiding Maatschappelijk werk en na een korte zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht in de schuldhulpverlening waar ik 10 jaar lang problematische schuldsituaties van veel mensen met succes heb opgelost. 

De oprichting van Bewindvoering Zaanstad e.o. in 2008 was voor mij een logische stap in mijn ontwikkeling als allround professional. Zo kon ik met veel plezier en toewijding op een deskundige en respectvolle wijze de financiële en juridische belangen van meerderjarigen gaan behartigen. Door mijn, sinds 1993, opgedane kennis en werkervaring als accountant en schuldhulpverlener ben ik vooral gespecialiseerd in het oplossen van problematische schuldendossiers van zowel particulieren als (ex)ondernemers. Het geeft mij veel voldoening dat velen van hen inmiddels schuldenvrij en financieel zelfredzaam zijn.

Ik leid mijn personeel zelf op. Trots ben ik op het grote aantal dat ik inmiddels heb opgeleid tot allround deskundigen. Velen van hen dragen nu hun steentje bij als financieel, juridisch en/of dienstverlenend professional, in deze voor velen vaak lastige en ingewikkelde maatschappij.


Guido van Zanen

Mijn naam is Guido van Zanen. Ik ben sinds 2019 als administratief medewerker met veel plezier werkzaam bij Bewindvoering Zaanstad e.o.

Officieel ben ik opgeleid als bewindvoerder, maar heb besloten om verder te studeren en de opleiding Politicologie te volgen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierdoor ben ik maar twee dagen per week beschikbaar waardoor een baan als bewindvoerder niet mogelijk is. Het is echter wel mogelijk om de bewindvoerders te ondersteunen als administratief medewerker door het aanvragen van verschillende voorzieningen bij gemeenten en het verwerken van bijvoorbeeld uitkeringsspecificaties of loonstroken.

In mijn vrije tijd voetbal ik en zet ik mij als vrijwilliger in voor verschillende maatschappelijke projecten binnen de gemeente Zaanstad. 


Francis de Lange Melchers

Mijn naam is Francis de Lange Melchers. Sinds maart 2022 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij Bewindvoering Zaanstad e.o. Voordat ik hier begon heb ik jaren in de toeristische sector gewerkt. Ik heb dit werk altijd interessant gevonden maar ik zag hier niet mijn toekomst in.

In het verleden ben ik jaren actief geweest als curator van een familielid. Dit vond ik ontzettend boeiend om te doen. Het was voor mijzelf dan ook een logische stap om te solliciteren naar een functie in deze branche. Ik kwam eigenlijk direct uit bij Bewindvoering Zaanstad e.o. en was ontzettend geïnteresseerd in het feit dat er hier een mogelijkheid is om intern opgeleid te worden tot bewindvoerder.

In de periode dat ik curator was voor mijn familielid heb ik enorm genoten van de financiële groei die zij heeft doorgemaakt. Ik heb haar altijd betrokken gehouden bij haar financiën waardoor zij nu volledig financieel zelfredzaam is. Ik voel mij trots en voldaan dat ik dit samen met haar heb bereikt. Ik hoop deze ervaring in de toekomst nog veel vaker mee te mogen maken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op stap met mijn man en zoontje. Ook kan ik erg genieten van een lange wandeling of een lunch met vriendinnen.


Azira Gerstel

Mijn naam is Azira Gerstel. Na mijn opleiding Juridisch Administratief Medewerker ben ik begonnen met de studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam.

Naast mijn studie heb ik o.a. werkervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor en als financieel medewerker bij een groot levensmiddelenbedrijf. Ik gaf daar ook leiding aan een team van 15 personen.

Door het combineren van werk en studie beschik ik over relevante praktijkervaring en heb ik kennis van de juridische kaders waar veel van onze cliënten behoefte aan hebben. Ik werk graag nauwkeurig, gestructureerd en kan mij goed inleven in mijn cliënten. 

Ik wil mij inzetten voor cliënten die financiële onrust ervaren en bij wie de schulden zich opstapelen. Ik haal veel voldoening uit het weer terugbrengen van financiële stabiliteit in hun leven. Het liefst beteken ik echt iets voor mijn cliënten die (tijdelijk) niet meer in staat zijn hun eigen financiën te regelen. Zeer belangrijk vind ik het om een vertrouwensrelatie met mijn cliënten op te bouwen. Dit bevordert de samenwerking met als resultaat dat ik samen met hen hun financiën weer op orde krijg. 

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten en wandelen met mijn hond. 


Michael Soeharto

Mijn naam is Michael Soeharto. Voordat ik bij Bewindvoering Zaanstad e.o. werkzaam was werkte ik als ambulant hulpverlener in de zorg. Ik was woonbegeleider op woongroepen met mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb gewerkt met mensen op hoog en laag niveau en heb veel mogen genieten van hun groei en ontwikkeling. Ik heb daar geleerd om te denken in mogelijkheden en om samen te kijken naar een passende oplossing voor een probleem.

Mijn hobby’s heb ik in de zorg goed kunnen combineren met mijn werkzaamheden. Zo heb ik mijn cliënten mogen leren om muziekinstrumenten te bespelen en hebben wij samen liedjes gemaakt. Verder heb ik ook vele wandelingen met mijn cliënten mogen maken door bossen en langs de zee.

Gedurende mijn tijd in de zorg ben ik in contact gekomen met bewindvoerders van de cliënten die ik ondersteunde. Dit wekte mijn interesse en het gaf mij een reden om mij te verdiepen in bewindvoering.

Inmiddels heb ik een volgende stap in mijn carrière gemaakt om zo mensen op een ander vlak te kunnen ondersteunen. Zo ben ik bij Bewindvoering Zaanstad e.o. terecht gekomen. Hier kan ik mensen met financiële problemen of mensen die moeite hebben met het beheren van hun financiën ondersteunen.

In mijn werk vind ik het belangrijk om te luisteren naar de vraag en samen te kijken naar een oplossing. Bewindvoering is een samenwerking en samen sta je sterker. 


Ingrid Paardekooper Overman

Mijn naam is Ingrid Paardekooper Overman. Sinds 2015 werk ik bij Cynthia op haar bewindvoerderskantoor. We hebben elkaar in 2006 leren kennen toen ik stage liep als schuldhulpverlener bij de Kredietbank in Alkmaar waar Cynthia als consulent schuldhulpverlener werkte. We hebben sindsdien contact gehouden.

Toen ik een jaar met pensioen was heeft ze mij gevraagd om bij haar te komen werken om de bewindvoerders te ontlasten door in dossiers waarin sprake was van schulden deze uit te zoeken en te actualiseren, een tijdrovend werkje. En dit doe ik nu al 6 jaar met heel veel plezier, in een gezellige sfeer.

Hiernaast heb ik nóg een baantje als oproepkracht, namelijk als caddiemaster bij de Heemskerkse golfclub en ben ik vrijwilliger in Huis Barnaart in Haarlem, waar ik woon, dat als museumhuis van Vereniging Hendrick de Keyser sinds kort na een lange restauratieperiode is geopend voor publiek.

Verder heb ik 3 kinderen en 7 kleinkinderen, zing ik in vrouwenkoor Malle Babbe, houd ik erg van reizen in Zuid-Oost Azië, museumbezoek, films, theater en lezen. Dus voor mij geen geraniums (:-). Ik hoop dit werk nog een tijdje te mogen blijven doen!


Romaycia de Vries

Mijn naam is Romaycia de Vries. Tijdens mijn MBO-studie juridisch administratief dienstverlener heb ik werkervaring opgedaan bij een gerechtsdeurwaarder. Hier heb ik een goed beeld gekregen over hoe schulden iemands leven kunnen beïnvloeden. Ook heb ik werkervaring opgedaan bij de rechtbank Noord-Holland op de afdeling bewind. Hier heb ik geleerd wat bewind inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken als iemand onder bewind wordt gesteld.

Ik heb uiteindelijk gekozen om zelf bewindvoerder te worden omdat het mij een interessante en veelomvattende baan leek. Na een paar maanden gewerkt te hebben als bewindvoerder i.o. kon ik wel zeggen dat het veel meer is dan dat. Er komt ook flexibiliteit, stressbestendigheid en emotie bij kijken. Elke dag is namelijk anders. Zo ben ik bezig om een ontruiming tegen te houden en vervolgens zit ik aan de telefoon voor een sociaal praatje met een cliënt.

Het leukste van bewindvoerder zijn vind ik het sociaal contact met mijn cliënten. Zo merk ik dat er vaak meerdere problematieken zijn waardoor er schulden zijn ontstaan. Ik word vaak niet alleen als een bewindvoerder, maar ook als een vertrouwenspersoon gezien. Veel cliënten zijn open en bespreken hun privésituaties met mij. Hierdoor ontstaat er een fijne en nauwe samenwerking waardoor ik mijn cliënten beter helpen.

Mijn hobby’s zijn lekker op het terras zitten met mijn vriendinnen ‘als het weer het toelaat’ of lekker wandelen in het bos of op het strand. Verder vind ik het leuk om naar kastelen of oude steden te gaan.

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2022 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. | KvK 34292527 | BTW nummer NL8189.33.963.B.01                                                            Webdesign: Mettes Media 2021