Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.


Wie zijn wij?


Cynthia van Loevesijn

Mijn naam is Cynthia van Loevesijn. Ik ben oprichtster van Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. Al van jongs af aan was ik bezig met het helpen en adviseren van mensen op financieel gebied. Zo hielp ik mijn familie, vrienden en buren met hun administratie en belastingen. Ook adviseerde ik hen op het gebied van financiële vraagstukken zoals uitkeringen, spaarvormen, het oplossen van schulden of het starten van een eigen bedrijf.  

Na het afronden van mijn HBO-opleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie ging ik werken als accountant. Ik haalde echter weinig voldoening uit dit werk. Ik wilde het werken met cijfers combineren met het meer maatschappelijker en socialer inzetten voor mijn medemens. Ik behaalde mijn HBO-opleiding Maatschappelijk werk en na een korte zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht in de schuldhulpverlening waar ik 10 jaar lang problematische schuldsituaties van veel mensen met succes heb opgelost. 

De oprichting van Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. in 2008 was voor mij een logische stap in mijn ontwikkeling als allround professional. Zo kon ik met veel plezier en toewijding op een deskundige en respectvolle wijze de financiële en juridische belangen van meerderjarigen gaan behartigen. Door mijn, sinds 1993, opgedane kennis en werkervaring als accountant en schuldhulpverlener ben ik vooral gespecialiseerd in het oplossen van problematische schuldendossiers van zowel particulieren als ex-ondernemers. Het geeft mij veel voldoening dat velen van hen inmiddels schuldenvrij en financieel zelfredzaam zijn.

Ik leid mijn personeel zelf op. Trots ben ik op het grote aantal dat ik inmiddels heb opgeleid tot allround deskundigen. Velen van hen dragen nu hun steentje bij als financieel, juridisch en/of dienstverlenend professional, in deze voor velen vaak lastige en ingewikkelde maatschappij.


Joy Pinas


Francis de Lange Melchers

Mijn naam is Francis de Lange Melchers. Voordat ik bij Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. werkzaam was heb ik jaren in de toeristische sector gewerkt. Ik heb dit werk altijd interessant gevonden maar ik zag hier niet mijn toekomst in.  

In het verleden ben ik jaren actief geweest als curator van een familielid. Dit vond ik ontzettend boeiend om te doen. Het was voor mijzelf dan ook een logische stap om te solliciteren naar een functie in deze branche. Ik kwam eigenlijk direct uit bij Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. en was ontzettend geïnteresseerd in het feit dat er hier een mogelijkheid is om intern opgeleid te worden tot bewindvoerder.

In de periode dat ik curator was voor mijn familielid heb ik enorm genoten van de financiële groei die zij heeft doorgemaakt. Ik heb haar altijd betrokken gehouden bij haar financiën waardoor zij nu volledig financieel zelfredzaam is. Ik voel mij trots en voldaan dat ik dit samen met haar heb bereikt. Ik hoop deze ervaring in de toekomst nog veel vaker mee te mogen maken.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn zoontje. Ook kan ik erg genieten van een lange wandeling of een lunch met vriendinnen.


Ingrid Paardekooper Overman

Mijn naam is Ingrid Paardekooper Overman. Sinds 2015 werk ik bij Cynthia op haar bewindvoerderskantoor. We hebben elkaar in 2006 leren kennen toen ik stage liep als schuldhulpverlener bij de Kredietbank in Alkmaar waar Cynthia als consulent schuldhulpverlener werkte. We hebben sindsdien contact gehouden.

Toen ik een jaar met pensioen was heeft ze mij gevraagd om bij haar te komen werken om de bewindvoerders te ontlasten door in dossiers waarin sprake was van schulden deze uit te zoeken en te actualiseren, een tijdrovend werkje. Dit doe ik nu al jaren met heel veel plezier, in een gezellige sfeer.

Hiernaast heb ik nóg een baantje als oproepkracht, namelijk als caddiemaster bij de Heemskerkse golfclub en ben ik vrijwilliger in Huis Barnaart in Haarlem, waar ik woon, dat als museumhuis van Vereniging Hendrick de Keyser sinds kort na een lange restauratieperiode is geopend voor publiek.

Verder heb ik 3 kinderen en 7 kleinkinderen, zing ik in vrouwenkoor Malle Babbe, houd ik erg van reizen in Zuid-Oost Azië, museumbezoek, films, theater en lezen. Dus voor mij geen geraniums (:-). Ik hoop dit werk nog een tijdje te mogen blijven doen!


Yashmine Vet

Hi, ik ben Yashmine, de jongste van allen, en werkzaam in dit toffe team!

In de tijd dat ik op het ROC in Amsterdam Noord zat en de opleiding administratief juridisch dienstverlening volgde heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor en notariskantoor en daarnaast werkte ik op de zaterdagen en in de vakanties bij de Bruna. Daar heb ik een ontzettend leuke tijd gehad.

Na de afronding van mijn opleiding ben ik begonnen bij Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. Ik ondersteun de bewindvoerders en de cliënten van de bewindvoerders. Ik vind het werk leerzaam en het geeft mij veel voldoening.  

Wie ben ik? Een vlotte, serieuze praatgrage jonge meid met humor, die weet wat ze wil en goed kan luisteren. Hierom zal ik een aanwinst zijn voor het team! In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend. Mijn hobby’s zijn trainen in de gym en netflixen.

.

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel, App of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030201 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. B.V. | KvK 90570863 | BTW nummer NL865367863B01                                                         Webdesign: Mettes Media 2021