Bewindvoering Zaanstad e.o.

Betrokken, betrouwbaar, daadkrachtig, ruimdenkend.


Wie zijn wij?


Cynthia van Loevesijn

Mijn naam is Cynthia van Loevesijn. Ik ben oprichtster van Bewindvoering Zaanstad e.o.. Al van jongs af aan was ik bezig met het helpen en adviseren van mensen op financieel gebied. Zo hielp ik mijn familie, vrienden en buren met hun administratie en belastingen. Ook adviseerde ik hen op het gebied van financiële vraagstukken zoals uitkeringen, spaarvormen, het oplossen van schulden of het starten van een eigen bedrijf.  

Na het afronden van mijn HBO-opleidingen Accountancy en Bedrijfseconomie ging ik werken als accountant. Ik haalde echter weinig voldoening uit dit werk. Ik wilde het werken met cijfers combineren met het meer maatschappelijker en socialer inzetten voor mijn medemens. Ik behaalde mijn HBO-opleiding Maatschappelijk werk en na een korte zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht in de schuldhulpverlening waar ik 10 jaar lang problematische schuldsituaties van veel mensen met succes heb opgelost. 

De oprichting van Bewindvoering Zaanstad e.o. in 2008 was voor mij een logische stap in mijn ontwikkeling als allround professional. Zo kon ik met veel plezier en toewijding op een deskundige en respectvolle wijze de financiële en juridische belangen van meerderjarigen gaan behartigen. Door mijn, sinds 1993, opgedane kennis en werkervaring als accountant en schuldhulpverlener ben ik vooral gespecialiseerd in het oplossen van problematische schuldendossiers van zowel particulieren als (ex)ondernemers. Het geeft mij veel voldoening dat velen van hen inmiddels schuldenvrij en financieel zelfredzaam zijn.

Ik leid mijn personeel zelf op. Trots ben ik op het grote aantal dat ik inmiddels heb opgeleid tot allround deskundigen. Velen van hen dragen nu hun steentje bij als financieel, juridisch en/of dienstverlenend professional, in deze voor velen vaak lastige en ingewikkelde maatschappij.


Nicky Kraakman

Mijn naam is Nicky Kraakman. Tijdens mijn HBO-Rechten studie heb ik o.a. ervaring opgedaan bij de decentrale opsporingseenheid (D.O.E.) van de Politie en als juridisch medewerker bij de gemeente Heiloo.

Na mijn opleiding ben ik in meerdere sectoren korte periodes werkzaam geweest tot ik als juridisch medewerker aan de slag ging bij een advocatenkantoor die zich specialiseerde in intellectueel eigendomsrecht. Na een aantal jaar met plezier daar te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe stap.

Deze nieuwe stap kwam in de vorm van Bewindvoering Zaanstad e.o. Hier ondersteun ik de bewindvoerders bij hun werk. Het doet mij goed om de bewindvoerders te ondersteunen en daarmee ook onze cliënten, die zich soms in een lastige (financiële) situatie bevinden en in ons het vertrouwen hebben om ze hiermee te helpen.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag mijn tijd met mijn dochter en mijn paard. Daarnaast word ik ook altijd erg blij van regelmatig kickboksen en crossfitten.


Francis de Lange Melchers

Mijn naam is Francis de Lange Melchers. Voordat ik bij Bewindvoering Zaanstad e.o. werkzaam was heb ik jaren in de toeristische sector gewerkt. Ik heb dit werk altijd interessant gevonden maar ik zag hier niet mijn toekomst in.  

In het verleden ben ik jaren actief geweest als curator van een familielid. Dit vond ik ontzettend boeiend om te doen. Het was voor mijzelf dan ook een logische stap om te solliciteren naar een functie in deze branche. Ik kwam eigenlijk direct uit bij Bewindvoering Zaanstad e.o. en was ontzettend geïnteresseerd in het feit dat er hier een mogelijkheid is om intern opgeleid te worden tot bewindvoerder.

In de periode dat ik curator was voor mijn familielid heb ik enorm genoten van de financiële groei die zij heeft doorgemaakt. Ik heb haar altijd betrokken gehouden bij haar financiën waardoor zij nu volledig financieel zelfredzaam is. Ik voel mij trots en voldaan dat ik dit samen met haar heb bereikt. Ik hoop deze ervaring in de toekomst nog veel vaker mee te mogen maken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op stap met mijn man en zoontje. Ook kan ik erg genieten van een lange wandeling of een lunch met vriendinnen.


Ingrid Paardekooper Overman

Mijn naam is Ingrid Paardekooper Overman. Sinds 2015 werk ik bij Cynthia op haar bewindvoerderskantoor. We hebben elkaar in 2006 leren kennen toen ik stage liep als schuldhulpverlener bij de Kredietbank in Alkmaar waar Cynthia als consulent schuldhulpverlener werkte. We hebben sindsdien contact gehouden.

Toen ik een jaar met pensioen was heeft ze mij gevraagd om bij haar te komen werken om de bewindvoerders te ontlasten door in dossiers waarin sprake was van schulden deze uit te zoeken en te actualiseren, een tijdrovend werkje. Dit doe ik nu al jaren met heel veel plezier, in een gezellige sfeer.

Hiernaast heb ik nóg een baantje als oproepkracht, namelijk als caddiemaster bij de Heemskerkse golfclub en ben ik vrijwilliger in Huis Barnaart in Haarlem, waar ik woon, dat als museumhuis van Vereniging Hendrick de Keyser sinds kort na een lange restauratieperiode is geopend voor publiek.

Verder heb ik 3 kinderen en 7 kleinkinderen, zing ik in vrouwenkoor Malle Babbe, houd ik erg van reizen in Zuid-Oost Azië, museumbezoek, films, theater en lezen. Dus voor mij geen geraniums (:-). Ik hoop dit werk nog een tijdje te mogen blijven doen!


Yashmine Vet

Hi, ik ben Yashmine, de jongste van allen, en werkzaam in dit toffe team!

In de tijd dat ik op het ROC in Amsterdam Noord zat en de opleiding administratief juridisch dienstverlening volgde heb ik stage gelopen bij een advocatenkantoor en notariskantoor en daarnaast werkte ik op de zaterdagen en in de vakanties bij de Bruna. Daar heb ik een ontzettend leuke tijd gehad.

Na de afronding van mijn opleiding ben ik begonnen bij Bewindvoering Zaanstad e.o. Hierbij ben ik begonnen met het ondersteunen van de bewindvoerders en de cliënten van de bewindvoerders. Ik vind het werk leerzaam en het geeft mij veel voldoening. 

Inmiddels heb ik de kans gekregen om door te groeien naar bewindvoerder. Het directe contact met de cliënten en dat ik elke dag weer iets nieuws leer en mee maak, maakt deze baan voor mij uitdagend, leuk en interessant. 

Wie ben ik? Een vlotte, serieuze praatgrage jonge meid met humor, die weet wat ze wil en goed kan luisteren. Hierom zal ik een aanwinst zijn voor het team! In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriend. Mijn hobby’s zijn trainen in de gym en netflixen.


Romaycia de Vries

Mijn naam is Romaycia de Vries. Tijdens mijn MBO-studie juridisch administratief dienstverlener heb ik werkervaring opgedaan bij een gerechtsdeurwaarder. Hier heb ik een goed beeld gekregen over hoe schulden iemands leven kunnen beïnvloeden. Ook heb ik werkervaring opgedaan bij de rechtbank Noord-Holland op de afdeling bewind. Hier heb ik geleerd wat bewind inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken als iemand onder bewind wordt gesteld.

Ik heb uiteindelijk gekozen om zelf bewindvoerder te worden omdat het mij een interessante en veelomvattende baan leek. Na een paar maanden gewerkt te hebben als bewindvoerder i.o. kon ik wel zeggen dat het veel meer is dan dat. Er komt ook flexibiliteit, stressbestendigheid en emotie bij kijken. Elke dag is namelijk anders. Zo ben ik bezig om een ontruiming tegen te houden en vervolgens zit ik aan de telefoon voor een sociaal praatje met een cliënt.

Het leukste van bewindvoerder zijn vind ik het sociaal contact met mijn cliënten. Zo merk ik dat er vaak meerdere problematieken zijn waardoor er schulden zijn ontstaan. Ik word vaak niet alleen als een bewindvoerder, maar ook als een vertrouwenspersoon gezien. Veel cliënten zijn open en bespreken hun privésituaties met mij. Hierdoor ontstaat er een fijne en nauwe samenwerking waardoor ik mijn cliënten beter helpen.

Mijn hobby’s zijn lekker op het terras zitten met mijn vriendinnen ‘als het weer het toelaat’ of lekker wandelen in het bos of op het strand. Verder vind ik het leuk om naar kastelen of oude steden te gaan.

Verlangt u naar een stabiele financiële situatie?

Bel of mail ons. Wij staan voor u klaar!

Contact

Telefoon
075-3030200 (maandag t/m donderdag van 9:00-11:00 uur)

WhatsApp
06-18804390

E-mail
info@bewindvoeringzaanstad.nl

Inloggen medewerkers: Smart FMS

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Bewindvoering Zaanstad e.o. | KvK 87068559 | BTW nummer NL004352119B87                                                            Webdesign: Mettes Media 2021